Kauneimmat keittiöt

Keittiöt uudistuvat sisustustyylien muuttuessa. Kun lähes jokaiseen uuteen pientaloon halutaan avokeittiö, olohuoneen ja keittiön raja häilyy. Yhtenäisen oleskelutilan sisustukseen kaivataan aiempaa enemmän yhteensopivuutta. Uusi Koti esittelee vuoden 2019 kauneimmat keittiöt.

Trenditerveiset Euroopasta

Alkuvuoden kaksilla merkittävillä kansainvälisillä huonekalualan messuilla Kölnissä ja Tukholmassa on inspiroiva vaikutus myös Suomen sisustustrendeihin. Poimimme sieltä tärkeimmät.

Vaalea unelma

Tontti järven rannalla on unelma, jonka löytymistä kotikaupungistaan Kirsi ja Vesa hämmästelevät vieläkin. Sille noussut valkoinen hirsitalo viimeistelee pariskunnan täydellisen onnen.

Värejä sen seitsemää sorttia

Espoossa asuminen on iloinen asia. Nuoren lapsiperheen kodissa sisustetaan värikkäästi.

Kotoisasti perinteisessä hirsitalossa

Perinteinen hirsitalo on kodikas ja tuoksuu puhtaalta luonnolta. Kodin viihtyisyyttä lisäävät pariovien takaa löytyvä tv-huone ja tyylikkäästi paneloitu sisäkatto.

Hurmaavien tapettien talo

Vanhan mökin kuistilla mellastivat lepakot. Viereen rakennetulla uudella huvilalla väriä lomapäiviin tuovat paitsi muistot myös makuuhuoneiden seinät.

Koivujen keskellä

Ensin Henrin lapsuudenmaiseman pellot istutettiin täyteen koivuja. Nyt niiden 
keskelle on noussut Henrin perheen näyttävä hirsitalo.

Loppuelämän koti omenatarhassa

Syksyn koittaessa Lapin perheessä syödään paljon omenoita. Ekologinen talo on rakennettu keskelle vanhaa omenatarhaa.

Mustikkametsällä syntynyt

Lopullinen päätös tovin mietteissä muhineesta talon rakentamisesta syntyi mustikkametsällä. Näin syntyi ylväs hirsitalo, jonka ikkunoista pääsee ihailemaan niin Naantalin kirkon kuin Kultarannan torneja.