Kaikkien aikojen upein messulehti

Asuntomessut järjestetään tänä kesänä Kouvolassa 12.7.-11.8. Esittelemme kaikki pientalokohteet, 5 niistä 10-sivuisina juttuina. Kuvat ovat huippulaadukkaita, niistä näkee kohteet jopa paremmin kuin paikan päällä osittain pinnoiltaan suojattuihin taloihin sisään astumalla.

Varmat tyylistään

Jenni ja Tomi innostuivat talon rakentamisesta mieleisen tontin myötä. Siitä syntyi valkoinen kivitalo – muita vaihtoehtoja ei tullut edes mieleen. Upea koti Nokialla.

Vuosikymmenien suunnitelma

Veera ja Pekka rakensivat oman talon alle kolmekymppisinä. Samojen seinien sisällä aiotaan köpötellä vielä mummona ja vaarina. Pariskunnan unelmatalo Ulvilassa.

Pikkuisen parempi pientalo

Selkeä ja kaikilta yksityiskohdiltaan pedantisti viimeistelty talo syntyy myös muuttovalmiina. Lohjalaisperheen koti on tarkalleen heidän odotustensa mukainen.

Olohuone kahdessa kerroksessa

Espoolaiskodissa arvostetaan perheen yhteistä aikaa. Sen löytymistä helpottaa väljät oleskelutilat kahdessa kerroksessa.

Sopii kun sovitetaan

Uusi hirsitalo on melkoinen kummajainen Helsingin Oulunkylässä. Etenkin kun se onnistuttiin rakentamaan alle 400 neliön kulmatontille.

Viikon paras päivä on perjantai

Merenrantahuvilalla vietetyt vapaahetket ovat parasta kiireisen perheen elämässä. Kun perjantaina päästään uuden huvilan pihaan, lämmitetään ensitöiksi sauna. Tyylikäs lomakoti rakennettiin Raaseporin Snappertunaan.

Tyyli vaihtui moderniin

Rakennustyyli vaihtui moderniksi, kun vanhalle mökkipaikalle rakennettiin lisätilaa. Valoisa ja tilankäytöltään tehokas huvila sisustettiin kauniin ajattomaksi. Hurmaava loma-asunto löytyy Rantasalmelta.