Pihasauna modernilla tavalla

Omakotitalojen muodot ovat pelkistyneet. Niiden kanssa samaan pihapiiriin kaivataan moderneja pihasaunoja. Esittelyssä kymmenen tarjokasta.

Kesän värikkäimmät tapetit

Alkuvuoden kaksilla merkittävillä kansainvälisillä huonekalualan messuilla Kölnissä ja Tukholmassa on inspiroiva vaikutus myös Suomen sisustustrendeihin. Poimimme sieltä tärkeimmät.

Saunasta sisustettu leikkimökki

Leikkimökin voi perustaa pihapiirin vanhaan vajaan, nikkaroida pihan vankimman koivun oksanhaaraan tai vaikkapa vanhaan hirsisaunaan. Esittelyssä vaihtoehdoista jälkimmäisin, pyöröhirsistä vuosikymmeniä sitten rakennettu piskuinen rantasauna.

Kodikkuus edellä

Kiviojan perhe rakensi äärimmäisen käytännöllisen ja terveellisen talonsa peltojen keskelle. Sisustuksessa on painotettu kodikkuutta modernilla otteella ja suosittu luonnonmukaisia materiaaleja.

Elämän helpoin projekti

Rakentamiseen ei aina tarvita aikaa eikä pitkää pinnaa. Vviihtyisäksi vierastaloksi haluttu rantahuvila valmistui tontille seitsemässä päivässä.

Hyvä kombo asumisen unelmia

Kyläpaikoista ja messuilta mieleen jääneet yksityiskohdat otettiin mukaan oman toivekodin suunnitteluun. Mielikuvissa häilynyt tumma puutalo rakennettiin monenkirjavaan pientaloyhteisöön Vantaan Ylästöön.

Noitien naapurina

Pirkanmaan parhaat mökkitontit ovat Näsijärven rannalla. Ruovedelle mökin
rakentaessa saattaa saada naapuriksi noidan.

Onnen koti

Oma talo ahtaan kerrostaloasunnon jälkeen tuntuu mielettömän hyvältä. 
Vaaleanpunaiselle kulmasohvalle mahtuu koko kuusihenkinen perhe.

Mummolan aarteita

Vanhat tavarat viihtyvät modernin talon seinien sisällä. Jokirannan lomakodissa perinteet ja nykyaika ovat löytäneet täydellisen harmonian.