Kauneimmat tehosteseinät

Upeita pintoja kuvatapeteilla, puupaneeleilla ja koristemaalauksella.

Tummat kylpyhuoneet

Tummat pinnat kodin pesutiloissa ovat nyt sisustuksen megatrendi. Esittelyssä upeita uutuuksia kylpyhuoneisiin, vessoihin ja saunatiloihin.

Kaikki tykkää

Rakkaudella rakennettuun taloon ovat jo ihastuneet paitsi asukkaat myös naapurit. Nyt on lukijoiden vuoro hullaantua ajattomuutta ja kodikkuutta säteilevään karjaalaiseen kotiin.

Muistoja läheltä ja kaukaa

Tuusulanjärven rannat tunnetaan kulttuurikodeistaan. Sellaiseksi voi luokitella Leppiahon pariskunnan muistoilla täyttyneen uuden kodinkin.

Unelmista ensimmäinen

Jokirantaan noussut hirsitalo on nelihenkisen perheen unelmatalo. Toinen rantatontti odottaa uutta taloa lapsimäärän lisääntyessä.

Mäntyniemen uudet asukkaat

Kaikki tietävät Mäntyniemessä asuvan kolmehenkisen perheen. Eija, Petri ja Helmi Pajunen asuvat uutta hirsitaloaan Salajärven rannalla Juvan Mäntyniemessä.

Täydellinen kontrasti

Pulpettikattoinen laatikko edustaa 2020-luvun selkeää arkkitehruuria. Tontin sammaloituneet kumpareet antavat talolle hienon kontrastin.

Vaivaton ja tehokas

Anne ja Sami halusivat uudeksi kodikseen juuri heidän tarpeilleen suunnitellun täsmätalon. Siinä arki on vaivatonta ja käyttökustannukset edulliset.

Kaikki katseet Kemijoelle

Rovaniemeläinen pariskunta on rakentanut elämänsä aikana yli kymmenen taloa. Uusin ja viimeinen valmistui tontille, jota on himoittu parikymmentä vuotta.