Uusi Koti 1/2021

Kevään lattiatrendit

Tulevan kevään lattiatrendit ammentavat tyylinsä klassisista, hyväksi koetuista materiaaleista. Aito puu ja keraamiset laatat valitaan entistä useamman kodin lattioille.

Suomi kokkaa

Suuressa keittiöteemassa katsastamme viiden suomalaiskodin uuden keittiön – ihanan kodikas AINA-keittiö Tuusulassa, mestarikokin A la Carte -keittiö Espoossa, poikamiehen tyylikös Noblessa-keittiö Turussa, iso ja hohtavanvalkoinen Puustelli-maisemakeittiö Tuusulassa ja nuoren perheen mustavalkoinen Charmia keittiö Kaarinassa. Suomi kokkaa -sivuille on myös koottu markkinoiden keittiöuutuudet

Pakkasella parhaimmillaan

Kuusi metriä korkean olohuoneen ikkunoista on mahtavat näkymät. Parhaimmillaan ne ovat Rukan laskettelurinteen valojen näkyessä kuuraisten puiden takaa.

Revontulia kotisohvalla

Kun koti on paikka rentoutumiseen raskaiden työpäivien jälkeen, arvostaa helppoutta. Tunturikodissa parasta on luonnon ja revontulien katselu sohvalta.

Ystävät yhteisellä tontilla

Mikä olisikaan mukavampaa kuin komea kivitalo korkealla rinnetontilla meren läheisyydessä? Tietenkin kaksi kivitaloa. Ystäväperheet rakensivat samanlaiset kivitalot samalle tontille.

Perinteisesti kodikas

Vinkin perheellä on vahva usko asumisen korkeaan laatuun hirsitalossa. Uuden talon voimallisin ominaisuus on kodikkuus.

Unelma valkoisesta talosta

Heidin mielestä talon pitää olla valkoinen ja kaikkien huoneiden samassa kerroksessa. Sellainen syntyi ripeästi, projektista selvittiin vuodessa tontin hankintoineen. Uusi koti tehtiin Vantaalle.

Jäteistä ensimmäinen

Yli metrin korkuisista hirsimoduuleista rakennettava koti on uusin innovaatio talomarkkinoilla. Ensimmäinen Jättihirsitalo on valmistunut Ouluun.