Laattakaupan uutuudet

Kylppäriremontti suunnitelmissa kesälomalla? Tämän vuoden uutuuslaatoista riittää valinnanvaraa kodin monille pinnoille. 

Kalusteita kotitoimistoon

Koronakriisi on pakottanut suomalaiset työskentelemään kotiin. Moni on mieltynyt etätyöskentelyyn ja haluaa tienata palkkansa jatkossakin kotitoimistossa. Kompaktit tuolit ja pöydät ovat nyt kysyttyjä.

Uusimmat piharakennukset

Kotipihan saa kauniiksi kukilla ja kesäkalusteilla. Täysipainoinen nauttiminen kesästä tarvitsee kenties myös erillinen piharakennuksen.

Puuovien paluu

Puukuosisilla keittiöillä on taas kysyntää. Tarjolla on massiivipuisia sekä pintaviilulla tai printtipaperilla päällystettyjä levyovia.

Kissankultaa kiiltävää

Kullanhohtoiset sisustusesineet.

Taiteilijaikonit kohtaavat

Mitä yhteistä on Muumilla ja muotoilija Yrjö Kukkapurolla? Äkkiä ajatellen ei paljoakaan, mutta pinnan alle kurkistamalla aukeaa kokonainen historia. 

Tuttu miljöö astui uuteen aikaan

Kolmen sukupolven käytössä olleessa kesäpaikassa on tärkeintä kotoinen tunnelma. Se on säilynyt, vaikka 1950-luvun vaatimaton mökki on vaihtunut ympärivuotiseen lomailuun soveltuvaksi lämpöhirsihuvilaksi.

Komea kivitalo Koillismaalla

Nelihenkisen perheen paritalokodissa on runsaasti tilaa ja näyttävä sisustus. Upea kivitalo on vain muutaman kadun päässä Kuusamon keskustasta.

Arki on onnellista omassa talossa

Elämä sai täysin uuden suunnan, kun Anna ja Tuan viitisen vuotta sitten muuttivat Helsingistä Sipooseen. Arki on yhtä juhlaa omassa talossa kahden tyttären kanssa.

Ei vanhene koskaan

Iloisesti sisustettu Nuuna-huvila hurmasi loma-asuntomessuvieraat Kalajoella kuusi vuotta sitten. Ja hurmuri se on edelleen – värikäs sisustus on nyt ajankohtaisempi kuin messuvuonna.

Ruokahalu kasvaa syödessä

Ruokahalu kasvaa syödessä. Suunnitelmissa oli pieni saunamökki ja hurmaava kakkoskoti rakennettiin.

Raikkaiden oivalluksien koti

Klassinen rintamamiestalo pihasaunoineen on oiva lähtökohta talolle. Hyvällä mielikuvituksella ja taidokkaalla suunnittelulla siitä muovautuu persoonallinen koti.